Våra hjärtstartare

Kombinera med en HLR-utbildning så att ni är förberedda om hjärtstartaren behöver användas.

Rätt utrustning räddar liv - beställ din hjärtstartare

Lifepak, Philips och Zoll. Vi är återförsäljare av några av marknadens absolut bästa hjärtstartare. En billig livförsäkring till arbetsplatsen eller föreningen.

LifePak CR2

Användarvänlig och smidig hjärtstartare som passar i de flesta miljöer, tack vare en hög IP-klass.

Pris: Begär offert

Philips HeartStart HS1

Philips HeartStart HS1 är världens populäraste hjärtstartare av en anledning. Den är väldigt lätt att använda och är otroligt välbeprövad.

Pris: Begär offert

Zoll AED Plus

Utrustad med en sensor som mäter kompressionernas frekvens och djup, samt inbyggd HLR-feedback.

Pris: Begär offert


Begär offert för hjärtstartare

Vill du få konsultation, prisuppgifter eller göra en beställning? Vänligen uppge dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan. 


Produktbeskrivning LIFEPAK CR2 - hjärtstartare

LIFEPAK CR2 är en hjärtstartare som använder den senaste tekniken, är mycket användarvänlig med HLR-stöd och ett barnläge som gör att du med en enkel knapptryckning kan byta till användning på barn. Barnläget används för barn 1-8 år.

LIFEPAK CR2 kan analysera hjärtrytmen under pågående hjärt-lungräddning vilket sparar viktiga sekunder i en akut situation.

LIFEPAK CR2:s defibrillator är utformad för användning i en stationär miljö, inom- eller utomhus. Hjärtstartaren genomför självtester regelbundet så att den alltid ska vara redo att använda.

QUIK-STEP pacing-/EKG-/defibrilleringselektroder

Defibrilleringselektroder utformade för att vara snabba och lätta att öppna för att minska den tid som går innan en defibrilleringsstöt kan ges. Elektroderna kan användas på både vuxna och barn.

cprCOACH™ återkopplingsteknik

Defibrillatorn ger HLR-coachning vid lämpliga tillfällen under hjärtstilleståndsinsatsen. En metronom spelar upp toner i korrekt hastighet för bröstkompressioner för att vägleda behandlaren.

ClearVoice™-teknik

ClearVoice-tekniken minimerar förvrängningen och förstärker talets tydlighet så att användaren lätt kan uppfatta ljudanvisningarna i en kaotisk och stressig miljö.

8 års garanti och 4 års hållbarhet på batteri och elektroder.

Köps med fördel tillsammans med webbkursen HLR med hjärtstartare & första hjälpen, så att du är bättre förberedd om hjärtstartaren behöver användas.

Produktbeskrivning Philips HeartStart HS1 - hjärtstartare

Philips HeartStart HS1 är världens populäraste hjärtstartare av en anledning. Den är väldigt lätt att använda och är otroligt välbeprövad. HS1 aktiveras genom att du drar i handtaget eller trycker på den gröna knappen. Röstanvisningar vägleder dig lugnt och tydligt genom hela processen. Från hur du placerar ut varje elektrod på patienten till hur du utför hjärt-lungräddning och ger en hjärtstöt. Du får även anvisningar om hur ofta du ska göra bröstkompressioner och blåsa in luft.

HS1 utför självtester varje dag. Över 80 olika punkter testas dagligen. Att statusindikatorn blinkar grönt visar att allt är som det ska. Hjärtstartaren börjar larma och blinka rött om batteri eller elektroder behöver bytas. Eller om apparaten kräver någon annan service. Detta säkrar en fungerande hjärtstartare vid en akut situation.

 • Elektroder hållbarhet: 2 år
 • Batteri hållbarhet: 4 år
 • Stand-by kostnad 10 år: 5 313 kr
 • Garanti: 8 år
 • Stötfunktion: Semiautomatisk
 • Märkning: CE-märkning, FDA-märkning
 • Skärm: Nej
 • Metronom: Ja
 • HLR-vägledning: Audio (standard), Metronom
 • IP-klass: 21
 • Dimensioner: 21 x 19 x 7 cm
 • Vikt: 1,2 kg


Produktbeskrivning Zoll AED Plus - hjärtstartare

De senaste riktlinjerna från internationella HLR-råd rekommenderar att bröstkompressioner ges med en frekvens av 100 till 120 kompressioner per minut som är 5 till 6 cm djupa.

Hjärtstartare ZOLL AED Plus är utrustad med en sensor som mäter bröstkompressionernas frekvens och djup. Maskinen har en inbyggd röst som berättar för dig om du ger effektiva bröstkompressioner - den vägleder dig med uttryck som "tryck hårdare" och "bra kompressioner".

Zoll AED Plus hjärtstartare inkluderar ZOLL:s patenterade elektrod CPR-D Padz™, en elektrod med inbyggd HLR-feedback. Vid användning av CPR-D-padz-elektroder övervakas HLR-bröstkompressionernas frekvens och djup. HLR-övervakningsfunktionen fungerar endast när CPR-D-padz-elektroder används. Funktionen för HLR-övervakning är inte avsedd att användas på patienter under 8 års ålder. ZOLL AED Plus hjärtstartare kan användas för defibrillering på barn upp till 8 år med hjälp av elektroderna Pedi Padz® II.

ZOLL AED Plus har en funktion som automatiskt testar defibrillatorn var sjunde dag när defibrillatorn förvaras med isatta batterier. Denna testfunktion säkerställer att defibrillatorn är hel och klar för användning. En statusindikator på hjärtstartarens framsida visar om hjärtstartaren är klar att användas. Det rekommenderas att kontrollera detta regelbundet. Hjärtstartaren inkluderar också 7 års garanti.

 • Garanti 7 år
 • Batteri och elektroder håller i 5 år.
 • IP-klass 55
 • Mått (H x B x D) 13,3 cm x 24,1 cm x 29,2 cm
 • Vikt 3,1 kg