Utbildning i första hjälpen

Vi har utbildningar och förbandstavlor för första hjälpen.

Utbilda dig, dina kollegor och lagkamrater i första hjälpen

Varje dag inträffar en mängd akuta sjukdoms- och olycksfall, fallolyckor, olyckor på̊ arbetsplatser, inom idrottsaktiviteter eller i trafiken. Det kan handla om en stukad fot, hjärnskakning, ett benbrott men också̊ i värsta fall kan dessa innebära risk för livshotande skador och dödsfall.

Att vid ett tidigt läge kunna identifiera ett livsfarligt läge samt ge första hjälpen kan ha en helt avgörande betydelse för en individ som plötsligt drabbas av en olycka eller sjukdom. Att även kunna lindra smärta, förhindra ytterligare skadeutbredning samt förmedla trygghet har visat sig vara viktigt i det fortsatta vårdförloppet samt för rehabiliteringen.

En person som har diabetes kan bli medvetslös om blodsockernivån sjunker för mycket, kunskap om sjukdomen och hur ni kan ge första hjälpen kan därför vara livräddande.

Vid större blödningar, stroke, brännskador och då ni har misstanke om skador på̊ nacke och rygg kan kunskaper från utbildningen i första hjälpen vara viktig för att förhindra ett fortsatt allvarligt förlopp.

Utbildningen anpassas efter era behov och önskemål och hålls på plats ute hos er med Daniel Fridholm som erfaren instruktör. 

Första hjälpen-tavlor

Vi säljer även smidiga förbandstavlor till arbetsplatsen eller föreningslokalen.

Vi har flera olika modeller och storlekar. Beställ förbandstavla och var redo när det händer.

Har du frågor eller vill göra en beställning? Uppge dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan.